Vetstival

Vrijdag 6 oktober – Vetstival
De vrijdag staat al vele lustra bekend als ‘de Buitendag’. Ook dit lustrum zal er zeker weer een frisse neus gehaald worden. Niet alleen wordt er genoten van het mooie zonnetje (waar wij heel hard voor duimen), maar ook het bier zal weer rijkelijk vloeien.Dit alles klinkt voor u natuurlijk al als muziek in de oren, maar op deze dag is er niet zomaar een beetje muziek. Nee, er komt muziek uit grote boxen en zelfs muziek van verschillende podia, want dit lustrum zal deze dag draaien als een echt festival. Op deze dag zul je je begeven in een rijk, gevuld met alles wat een veterinair nodig heeft. Geniet van de muziek, de sfeer en de studenten om je heen en kom samen met de vrijdagcommissie deze prachtige dag vieren!

De line-up zal begin september volledig bekend gemaakt worden, maar een klein tipje van de sluier, de gebroeders scooter en de LuCo band zullen spelen!

Kijk voor de actuele informatie op het facebook event!

LET OP: Dierenartsen die naar het UKP-symposium zijn geweest kunnen voor gereduceerd tarief later aansluiten bij het Vetstival. Kaartverkoop van het UKP-symposium vindt u hier.

Buitendagcommissie
Anika Meij
Bibi-Anne de Kleijn
Eline Ferrari
Floor de Graaf
Miriam Dieperink
Romy Joosting
Thomas Dijkxhoorn