Nazomerfeest

Zaterdag 7 oktober – Nazomerfeest

Lijkt het u als dierenarts ook geweldig om weer eens terug te keren op de faculteit en oude tijden te doen herleven? Zou u ook graag weer eens een midzomerfeest dunnetjes over willen doen? Dan hebben wij goed nieuws! Op zaterdag 7 oktober zal er een nazomerfeest plaatsvinden voor Dierenartsen, Faculteitsmedewerkers en studenten Diergeneeskunde. De Spin-off van het welbekende midzomernachtfeest! De aanwezigheid van jong en oud, afgestudeerd en studerend zullen één van de ingrediënten zijn voor een memorabel evenement.

Na een ontspannen middag koersen kijken tijdens de maliebaandag kunt u om 18.00u bij ons aanschuiven voor een heerlijk diner. De avond begint met een lopend buffet gevolgd door een borrel welke muzikaal wordt verrijkt door de band ‘Kitsch ’n Crew’. Aansluitend zal een DJ de avond afsluitend met goede hits welke u doen terugdenken aan uw studententijd. Zo vieren we met jong en oud het 17e lustrum van deze mooie studievereniging.

Zaterdag 7 oktober 2017
Inloop: 18:00 uur
Opening buffet: 19:00 uur
Feest: 21:30 – 02:00 uur

Locatie:
Het Nazomer lustrumfeest vindt plaats op de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht in de garage van Landbouwhuisdieren (Yalelaan 7). Deze wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar gegeten gedronken en gefeest gaan worden. Gratis parkeren is mogelijk.

Kaartverkoop:
Voor slechts €40,- kunt u genieten van een lopend buffet met aansluitend het feest inclusief onbeperkt bier/wijn en fris. Mocht u niet op het buffet kunnen komen maar wel naar het feest willen? Dan koopt u voor slechts €15,- een ticket wat u toegang geeft tot het feest inclusief bier wijn en fris.

Koop uw kaarten via deze link:
https://nazomerfeestdsk.eventbrite.nl/

LET OP: Studenten kunnen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen tijdens de algemene kaartverkoop in het Androclusgebouw. 

Contact:
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact opnemen met de organisatie via dsk.lustrum@uu.nl of bellen naar 06-28160938 (Rick van der Ende, praeses der 17e lustrumcommissie der D.S.K.)

Kijk voor meer informatie op het facebook evenement.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen!

Zaterdagavondcommissie:
Annerose van Ravenswaay
Irma Hulshoff
Jochem Geurts
Laurens de Jager
Rick van der Ende
Rosemarijn Strijder