Maliebaandag

Zaterdag 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober is het dan zover: de Maliebaandag. Dé dag waarop D.S.K. haar lustrum niet alleen met studenten, maar met alle inwoners van Utrecht viert. Dit gebeurt uiteraard op speciale wijze, namelijk door een kortebaandraverij in het centrum van de stad te organiseren!

De Maliebaan zal voor één dag worden omgetoverd in een echte renbaan voor drafpaarden. Dit houdt in dat paarden met pikeurs op sulkeys tegen elkaar zullen strijden in een spannende afvalrace. In totaal zullen er 24 deelnemers één tegen één draven, tot uiteindelijk de twee snelsten overblijven en samen de finale ingaan.

Niet alleen biedt de Maliebaandag een unieke kans om drafsport in hartje Utrecht bij te wonen, maar er zullen ook tal van andere leuke activiteiten door de studenten van D.S.K. worden georganiseerd. Daarnaast zullen er kraampjes voor eten en drinken aanwezig zijn en komt er zelfs een totalisator, dus kan er naar hartelust op het favoriete paard ingezet worden. Dit alles maakt de Maliebaandag tot een leuk en bovendien gratis dagje uit voor jong en oud. Meer informatie over deelnemers en starttijden zal later dit jaar verschijnen.

Voor eventuele vragen en sponsoring kunt u terecht bij:

      Maliebaandagcommissie
      Yalelaan 1
      3584 CL Utrecht
      maliebaandag@gmail.com
      dsk.lustrum@uu.nl

Maliebaancommissie:
Bouke van Leeuwarden
Eline Blekkingh
Fleur van Empelen
Gigi te Riele
Lenneke Heerts
Merel Reijnders
Moniek Amelink
Myrthe Hooijmeijer
Nikki Delis
Rianna Anwar Sani
Susanne de Groot