Maliebaandag

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober is het dan zover: de Maliebaandag. Dé dag waarop D.S.K. haar lustrum niet alleen met studenten, maar met alle inwoners van Utrecht viert. Dit gebeurt uiteraard op speciale wijze, namelijk door in samenwerking met de Faculteit Diergeneeskunde een kortebaandraverij in het centrum van de stad te organiseren!

De Maliebaan zal voor één dag worden omgetoverd in een echte renbaan voor drafpaarden. Dit houdt in dat paarden met pikeurs op sulkeys tegen elkaar zullen strijden in een spannende afvalrace. In totaal zullen er 24 deelnemers één tegen één draven over een 300 meter lange baan, tot uiteindelijk de twee snelsten overblijven en samen de finale ingaan.

Niet alleen biedt de Maliebaandag een unieke kans om drafsport in hartje Utrecht bij te wonen, maar er zullen ook spectaculaire pauzeprogramma’s zijn en tal van andere leuke activiteiten door de studenten van D.S.K. worden georganiseerd. Denkt u bijvoorbeeld aan een knuffeldierenziekenhuis, een ouderwetse kegelbaan en een kleurplatenwedstrijd. Daarnaast zullen er kraampjes voor eten en drinken aanwezig zijn en komt er zelfs een totalisator, dus kan er naar hartelust op het favoriete paard ingezet worden.

Dit alles maakt de Maliebaandag tot een leuk en bovendien gratis dagje uit voor jong en oud!

Voor de meest recente updates kan u het beste onze facebookpagina in de gaten houden.

Tijden: 12:00-18:00 uur
Locatie: Maliebaan, Utrecht
Toegang: gratis

Voor eventuele vragen en sponsoring kunt u terecht bij:

      Maliebaandagcommissie
      Yalelaan 1
      3584 CL Utrecht
      maliebaandag@gmail.com
      dsk.lustrum@uu.nl

Maliebaancommissie:
Bouke van Leeuwarden
Eline Blekkingh
Fleur van Empelen
Gigi te Riele
Lenneke Heerts
Merel Reijnders
Moniek Amelink
Myrthe Hooijmeijer
Nikki Delis
Rianna Anwar Sani
Susanne de Groot