Bijbanen & stages

Ben jij Diergeneeskunde student en zoek je een leuke bijbaan of stage waarbij je aan je veterinaire vaardigheden kan werken? Hieronder staan enkele ingezonden vacatures!


Gezocht: studenten die voorlichting willen geven op scholen

Ben jij enthousiast over de studie Diergeneeskunde en zou je hier graag wat meer over willen vertellen aan middelbare scholieren? Meld je dan aan voor een van de onderstaande opties. Studenten krijgen een digitale presentatie en flyers mee. De studenten moeten wel in het bezit zijn van een OV maar ontvangen hiervoor een leuke vergoeding!

Decanenkring Nijmegen Nijmegen 1 februari 18.30 – 22.00 uur
Picasso Lyceum Zoetermeer 6 februari 19.00 – 21.15 uur
St. Janslyceum Den Bosch 7 februari 18.30 uur
Zaanlands Lyceum Zaanstad 13 februari 19.00 – 21.30 uur

Aanmeldingen graag naar j.vanwijngaarden@uu.nl

 


Avicenna Hackathon

Save the date: 17 en 18 februari 2018 MIT HACKING MEDICINE KOMT VOOR HET EERST NAAR NEDERLAND. DIT IS JOUW KANS OM MEE TE DOEN!

Voor de allereerste keer wordt de Avicenna Hackathon, in samenwerking met MIT Hacking Medicine uit het Amerikaanse Boston, georganiseerd! Tijdens deze hackathon zullen 100 deelnemers uit verschillende vakgebieden gedurende 2 dagen intensief in teams samenwerken om een creatieve en innovatieve oplossing te bedenken voor een probleem in de gezondheidszorg. Door professionals uit verschillende vakgebieden en studenten, die doorgaans niet veel met elkaar te maken hebben, samen te brengen, zullen tijdens dit weekend nieuwe ideeën ontstaan die de innovatie in de gezondheidszorg een nieuwe impuls kunnen geven. Ga jij de uitdaging aan om jezelf onder tijdsdruk in te zetten om de gezondheidszorg te vernieuwen? Schrijf je dan in op de Avicenna Hackathon: https://www.avicennahackathon.nl/

Opbrengst: Verkennen van je interesses op het gebied van gezondheidszorginnovatie, een netwerk opbouwen, bijdragen aan ideeontwikkeling en ervaring opdoen met samenwerking binnen een multidisciplinair team (Arianne Pattavina, Career Officer Diergeneeskunde)

 


Studentdocenten voor de D.S.K. Studiehulp

Wil jij een leuke zakcentje verdienen, waarbij je andere studenten kunt helpen en ondertussen je eigen kennis bijspijkert? Dan is dit iets voor jou!
Aan welke eisen moet je voldoen? Het desbetreffende vak moet met een 7,5 of hoger behaald zijn, je bachelor moet afgerond zijn en je moet over goede sociale vaardigheden beschikken. Het gevolgd hebben van het keuzevak didactische vaardigheden is een pré. Op dit moment zijn we met spoed op zoek naar een studiehulpdocent voor het eerstejaarsblok Genoom tot Populatie! Heb je dit blok zelf met een 7,5 of hoger afgesloten? Stuur dan je CV naar dskstudiehulp@uu.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lijkt het je leuk of wil je wat meer informatie hebben? Stuur dan een mailtje naar dskstudiehulp@uu.nl.

 


Met spoed student landbouwhuisdieren gezocht voor het ontwikkelen van onderwijs bij Capabel Onderwijs Groep

Wij gaan onze mbo-studenten Dierenartsassistent Paraveterinair het keuzevak Landbouwhuisdieren aanbieden en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Wij zorgen voor de onderwijskundige kant jij zorgt voor de inhoudelijke kant. Dus heb jij kennis van Landbouwhuisdieren en lijkt het jou leuk om een mbo-keuzevak te ontwikkelen? Neem dan snel contact op!

Informatie:
– Het gaat om een eenmalige klus van ongeveer 60 uur (t/m eind januari 2018), flexibel in te delen en grotendeels vanuit huis (of waar je wil) te doen.
– We zoeken een student met ruime kennis omtrent landbouwhuisdieren, dit is een vereiste.
– Je ontvangt een vergoeding o.b.v. gemaakte afspraken

Interesse of meer informatie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Mariëlle Walta: 06-10918931 / 030-2850555 of marielle.walta@calder.nl

 


Bijbaan als voedingsdeskundige bij Prins Petfoods

Voor meer informatie klik hier.

 


Studenten gezocht voor stadsboerderij Griftsteede

Utrecht Natuurlijk beheert 5 stadsboerderijen in de stad Utrecht. We werken met vaste dierverzorgers maar maken ook gebruik van inhuurkrachten.
Regelmatig zijn we op zoek naar diergeneeskunde studenten die minimaal 1x per drie weken een weekend (zondag en zaterdag) willen werken op één van onze stadsboerderijen. Ervaring met dierverzorging van landbouwhuisdieren is een pré. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt met publiek om te gaan en vrijwilligers te begeleiden.
everhard.van.veen@utrechtnatuurlijk.nl

 


Aan de slag als rondleider Diergeneeskunde?

De afdeling Communicatie & Marketing van de faculteit Diergeneeskunde is met ingang van het nieuwe collegejaar op zoek naar rondleiders. Leuk om te doen, en je verdient er ook nog iets mee.Wij krijgen wekelijks (vaak meerdere) aanvragen voor een rondleiding over het faculteitsterrein. Die aanvragen komen uit verschillende hoeken, zowel intern (nieuwe medewerkers) als extern (dierenartsassistenten, dierenartspraktijken, agrarische opleidingen, paardenhouders, plattelandsvrouwen, scholieren…). Zij zouden het geweldig vinden als jij de faculteit aan ze presenteert, de klinieken laat zien, met ze over De Tolakker loopt en ze vol informatie naar huis stuurt.

What’s in it for you?
Per rondleiding krijg je ongeveer € 25,–. Bovendien vergroot je je presentatievaardigheden!

Informatie
De rondleidingen worden gegeven op maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

 • Het is in je voordeel als je de rondleiding ook in het Engels kunt verzorgen.
 • We zoeken naar studenten die, bij voorkeur, minimaal derdejaars zijn.
 • De rondleiding wordt voorafgegaan door een presentatie die op een USB-stick staat en waar je zo mee aan de slag kunt.

Aanmelden of meer weten?
Als je verwacht regelmatig beschikbaar te zijn kun je je direct al aanmelden! Wil je eerst nog meer informatie, bel dan met Anita Beijer, 030-(253)4722 of stuur haar een e-mail via rondleiding.dgk@uu.nl.

 


Flexibel inzetbare Diergeneeskunde studenten (Bachelor behaald) die in de post mortem keuringen een bijdrage willen leveren aan de voedselveiligheid.

KDS keurt landelijk het roodvlees onder toezicht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en ziet hierbij toe op de voedselveiligheid. Het doel is om te beoordelen of het vlees geschikt is voor de humane consumptie. KDS heeft door haar onafhankelijke positie in de vleessector bewezen een betrouwbare partner te zijn voor haar opdrachtgever, de NVWA. Onze kernwaarden zijn Flexibel, Betrouwbaar en Enthousiast. Voor enkele Nederlandse slachterijen zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Wat doe jij voor ons?

 • Je verricht bij diverse slachterijen in Nederland vleeskeuringen. Hierbij controleer je karkassen en organen aan de slachtband;
 • Je draagt zorg voor een juiste administratieve afwikkeling van de verrichte keurings- en controleactiviteiten.

Wat doen wij voor jou?

 • We bieden een interessante en leerzame werkomgeving;
 • We bieden een zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheden;
 • Je ontvangt een marktconform salaris;
 • We bieden de mogelijkheid om op flexibele dagen en tijden te werken;
 • Je krijgt een korte, praktijkgerichte, opleiding van 2 weken;
 • We bieden je een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van voedselveiligheid waardoor je na het behalen van je master sneller vooruit kunt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt de bachelor van de studie diergeneeskunde behaald;
 • Je hebt affiniteit met voedselveiligheid en kwaliteit;
 • Je bent dienstverlenend, sociaal, flexibel en maakt makkelijk contact;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren;
 • Je bent minimaal een paar maanden beschikbaar;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs.

Wij lezen graag in jouw CV en motivatiebrief terug waarom we juist jou zouden moeten uitnodigen om verder kennis te maken.

Dit is mijn baan!

Reageren kan via het sollicitatieformulier op onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janneke van Nieuwenhoven van de afdeling P&O (tel.030-6941851).