Bijbanen & stages

Ben jij Diergeneeskunde student en zoek je een leuke bijbaan of stage waarbij je aan je veterinaire vaardigheden kan werken? Hieronder staan enkele ingezonden vacatures!

 


Assistent gezocht in praktijk in Utrecht (Oog in Al)

Wij zijn voor de zomer op zoek naar iemand die als assistente bij ons in de praktijk wil komen werken. Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk in Utrecht (Oog in Al). En we zijn van 16 juli tot 24 augustus op zoek naar een waarnemende assistente. De uren variëren per week maar ligt op 20-30 uur per week.
Graag reacties(brief en CV) naar info@dierenkliniekooginal.nl

 


Studentdocenten voor de D.S.K. Studiehulp

Wil jij een leuke zakcentje verdienen, waarbij je andere studenten kunt helpen en ondertussen je eigen kennis bijspijkert? Dan is dit iets voor jou!
Aan welke eisen moet je voldoen? Het desbetreffende vak moet met een 7,5 of hoger behaald zijn, je bachelor moet afgerond zijn en je moet over goede sociale vaardigheden beschikken. Het gevolgd hebben van het keuzevak didactische vaardigheden is een pré. Op dit moment zijn we met spoed op zoek naar een studiehulpdocent voor het eerstejaarsblok Genoom tot Populatie! Heb je dit blok zelf met een 7,5 of hoger afgesloten? Stuur dan je CV naar dskstudiehulp@uu.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lijkt het je leuk of wil je wat meer informatie hebben? Stuur dan een mailtje naar dskstudiehulp@uu.nl.

 


Bijbaan als voedingsdeskundige bij Prins Petfoods

Voor meer informatie klik hier.

 


Studenten gezocht voor stadsboerderij Griftsteede

Utrecht Natuurlijk beheert 5 stadsboerderijen in de stad Utrecht. We werken met vaste dierverzorgers maar maken ook gebruik van inhuurkrachten.
Regelmatig zijn we op zoek naar diergeneeskunde studenten die minimaal 1x per drie weken een weekend (zondag en zaterdag) willen werken op één van onze stadsboerderijen. Ervaring met dierverzorging van landbouwhuisdieren is een pré. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt met publiek om te gaan en vrijwilligers te begeleiden.
everhard.van.veen@utrechtnatuurlijk.nl

 


Flexibel inzetbare Diergeneeskunde studenten (Bachelor behaald) die in de post mortem keuringen een bijdrage willen leveren aan de voedselveiligheid.

KDS keurt landelijk het roodvlees onder toezicht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en ziet hierbij toe op de voedselveiligheid. Het doel is om te beoordelen of het vlees geschikt is voor de humane consumptie. KDS heeft door haar onafhankelijke positie in de vleessector bewezen een betrouwbare partner te zijn voor haar opdrachtgever, de NVWA. Onze kernwaarden zijn Flexibel, Betrouwbaar en Enthousiast. Voor enkele Nederlandse slachterijen zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Wat doe jij voor ons?

 • Je verricht bij diverse slachterijen in Nederland vleeskeuringen. Hierbij controleer je karkassen en organen aan de slachtband;
 • Je draagt zorg voor een juiste administratieve afwikkeling van de verrichte keurings- en controleactiviteiten.

Wat doen wij voor jou?

 • We bieden een interessante en leerzame werkomgeving;
 • We bieden een zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheden;
 • Je ontvangt een marktconform salaris;
 • We bieden de mogelijkheid om op flexibele dagen en tijden te werken;
 • Je krijgt een korte, praktijkgerichte, opleiding van 2 weken;
 • We bieden je een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van voedselveiligheid waardoor je na het behalen van je master sneller vooruit kunt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt de bachelor van de studie diergeneeskunde behaald;
 • Je hebt affiniteit met voedselveiligheid en kwaliteit;
 • Je bent dienstverlenend, sociaal, flexibel en maakt makkelijk contact;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren;
 • Je bent minimaal een paar maanden beschikbaar;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs.

Wij lezen graag in jouw CV en motivatiebrief terug waarom we juist jou zouden moeten uitnodigen om verder kennis te maken.

Dit is mijn baan!

Reageren kan via het sollicitatieformulier op onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janneke van Nieuwenhoven van de afdeling P&O (tel.030-6941851).