Bijbanen & stages

Ben jij Diergeneeskunde student en zoek je een leuke bijbaan of stage waarbij je aan je veterinaire vaardigheden kan werken? Hieronder staan enkele ingezonden vacatures!


Vacature content specialist Petduka.nl

Dé ideale bijbaan voor tijdens je opleiding diergeneeskunde! Leren hoe je het beste kan schrijven voor het web in combi met het inzetten van je kennis over huisdieren en de bijbehorende medicijnen en andere producten? Flexibele uren, mogelijkheid om thuis te werken en een goed salaris, reageer gauw op deze functie door te mailen naar anne@petduka.com of te bellen: 0623560420.

 


Bijbaan als voedingsdeskundige bij Prins Petfoods

Voor meer informatie klik hier.

 


Studenten gezocht voor stadsboerderij Griftsteede

Utrecht Natuurlijk beheert 5 stadsboerderijen in de stad Utrecht. We werken met vaste dierverzorgers maar maken ook gebruik van inhuurkrachten.
Regelmatig zijn we op zoek naar diergeneeskunde studenten die minimaal 1x per drie weken een weekend (zondag en zaterdag) willen werken op één van onze stadsboerderijen. Ervaring met dierverzorging van landbouwhuisdieren is een pré. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt met publiek om te gaan en vrijwilligers te begeleiden.
everhard.van.veen@utrechtnatuurlijk.nl

 


Studentdocenten voor de D.S.K. Studiehulp

Wil jij een leuke zakcentje verdienen, waarbij je andere studenten kunt helpen en ondertussen je eigen kennis bijspijkert? Dan is dit iets voor jou!
Aan welke eisen moet je voldoen? Het desbetreffende vak moet met een 7,5 of hoger behaald zijn, je bachelor moet afgerond zijn en je moet over goede sociale vaardigheden beschikken. Het gevolgd hebben van het keuzevak didactische vaardigheden is een pré.
Lijkt het je leuk of wil je wat meer informatie hebben? Stuur dan een mailtje naar dskstudiehulp@uu.nl.

 


Aan de slag als rondleider Diergeneeskunde?

De afdeling Communicatie & Marketing van de faculteit Diergeneeskunde is met ingang van het nieuwe collegejaar op zoek naar rondleiders. Leuk om te doen, en je verdient er ook nog iets mee.Wij krijgen wekelijks (vaak meerdere) aanvragen voor een rondleiding over het faculteitsterrein. Die aanvragen komen uit verschillende hoeken, zowel intern (nieuwe medewerkers) als extern (dierenartsassistenten, dierenartspraktijken, agrarische opleidingen, paardenhouders, plattelandsvrouwen, scholieren…). Zij zouden het geweldig vinden als jij de faculteit aan ze presenteert, de klinieken laat zien, met ze over De Tolakker loopt en ze vol informatie naar huis stuurt.

What’s in it for you?
Per rondleiding krijg je ongeveer € 25,–. Bovendien vergroot je je presentatievaardigheden!

Informatie
De rondleidingen worden gegeven op maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

 • Het is in je voordeel als je de rondleiding ook in het Engels kunt verzorgen.
 • We zoeken naar studenten die, bij voorkeur, minimaal derdejaars zijn.
 • De rondleiding wordt voorafgegaan door een presentatie die op een USB-stick staat en waar je zo mee aan de slag kunt.

Aanmelden of meer weten?
Als je verwacht regelmatig beschikbaar te zijn kun je je direct al aanmelden! Wil je eerst nog meer informatie, bel dan met Anita Beijer, 030-(253)4722 of stuur haar een e-mail via rondleiding.dgk@uu.nl.

 


Flexibel inzetbare Diergeneeskunde studenten (Bachelor behaald) die in de post mortem keuringen een bijdrage willen leveren aan de voedselveiligheid.

KDS keurt landelijk het roodvlees onder toezicht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en ziet hierbij toe op de voedselveiligheid. Het doel is om te beoordelen of het vlees geschikt is voor de humane consumptie. KDS heeft door haar onafhankelijke positie in de vleessector bewezen een betrouwbare partner te zijn voor haar opdrachtgever, de NVWA. Onze kernwaarden zijn Flexibel, Betrouwbaar en Enthousiast. Voor enkele Nederlandse slachterijen zijn wij op korte termijn op zoek naar:

Wat doe jij voor ons?

 • Je verricht bij diverse slachterijen in Nederland vleeskeuringen. Hierbij controleer je karkassen en organen aan de slachtband;
 • Je draagt zorg voor een juiste administratieve afwikkeling van de verrichte keurings- en controleactiviteiten.

Wat doen wij voor jou?

 • We bieden een interessante en leerzame werkomgeving;
 • We bieden een zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheden;
 • Je ontvangt een marktconform salaris;
 • We bieden de mogelijkheid om op flexibele dagen en tijden te werken;
 • Je krijgt een korte, praktijkgerichte, opleiding van 2 weken;
 • We bieden je een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van voedselveiligheid waardoor je na het behalen van je master sneller vooruit kunt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt de bachelor van de studie diergeneeskunde behaald;
 • Je hebt affiniteit met voedselveiligheid en kwaliteit;
 • Je bent dienstverlenend, sociaal, flexibel en maakt makkelijk contact;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren;
 • Je bent minimaal een paar maanden beschikbaar;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs.

Wij lezen graag in jouw CV en motivatiebrief terug waarom we juist jou zouden moeten uitnodigen om verder kennis te maken.

Dit is mijn baan!

Reageren kan via het sollicitatieformulier op onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janneke van Nieuwenhoven van de afdeling P&O (tel.030-6941851).