17e Lustrum “Territorium”

17e Lustrum “Territorium”

Ondertussen ligt dé week waar de leden van de Diergeneeskundige Studenten Kring de afgelopen maanden naar uit hebben gekeken alweer achter ons. Het 17e lustrum der D.S.K. ter ere van haar 85-jarige bestaan. En wat was het geweldig!!!

De 17e lustrumcommissie heeft in anderhalf jaar keihard werken een spetterend lustrumprogramma voor de D.S.K. en haar leden samengesteld:

Op woensdag hebben we mogen genieten van een prachtige openingsceremonie en openingsfeest. Donderdag had de educatieve commissie een boeiend programma aan lezingen en workshops samengesteld, en hebben we de avond afgesloten met een cantus. Vrijdag hebben we ons kunnen uitleven op het ‘Vetstival’ waar allerlei bands en dj’s de revue hebben gepasseerd, waaronder de heuse Lustrumband die hier maandenlang keihard voor hebben gerepeteerd! Zaterdag was het tijd voor hét paradepaardje van het lustrum: de Maliebaandag. Deze unieke kortebaandraverij in hartje Utrecht werd gewonnen door draver Southwind Raptor met Lindsey Pegram, gefeliciteerd! Die avond hebben vele oud-leden van de D.S.K. hun weg teruggevonden naar de faculteit diergeneeskunde voor een oud-leden diner en feest met swingende band. Zondag hebben we de lustrumweekend in stijl afgesloten met een spetterend gala.

Het was een waanzinnige week waar iedereen nog jaren van kan nagenieten. En zoals de burgemeester van Utrecht tijdens de prijsuitreiking van de Maliebaandag al zei: “De D.S.K. gaat nooit verloren”.

Vive le corps… vétérinair!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *